Shopping,

Hejsan,

Nu är jag på mitt sommarställe. Det är ganska mysigt här, men jag vill bara hem nu så jag kan gå på festen ikväll.
När jag åkte till Stockholm i fredags så gick jag och Malin ut och shoppade lite. Jag köpte ett linne och ett armband, sen hittade jag en jättefin kofta som jag ska köpa som Malin köpte. Jag lägger upp bilder på det jag köpte när jag kommer hem. Igår när jag åkte in till Kungshamn så köpte jag ett par skor, det var ett par svarta ballerinaskor med en rosett längst fram.

När jag var på stan med Sofie och Ana i onsdags köpte jag ett par skor, ringar, ett armband, en kjol och e t-shirt (bilder kommer).

Jag var med Adrian och Anna både onsdag och torsdag (jag sov över hos anna).  Det var väldigt kul.

Nu mste jag gå för min mamma ska ha datorn.. Men jag skriver mer imorgon för ikväll ska jag på fest som sagt sen plugga plugga plugga.

Vi ses

Ledig

Tjena,

okej, det har gått bajs med att försöka gilla blogg.se.. Det funkar inte att fixa några fina bakrunder eller något sånt allt blir bara helt fel. Men jag försöker fortfarande, ha lite tålamod bara.

Det är så himla skönt att vi är lediga onsdag,torsdag och fredag! Jag är så lycklig att jag skulle kunna gå runt och hoppa jämfota i hela huset, fast jag skulle inte vilja väcka syrran förstås. Det enda dåliga med de här lediga dagarna är att jag fick 4 läxor över helgen som måste vara klara på måndag.. Men det klämmer vi in någonstans.

Idag ska jag på stan med A. Då ska jag kolla på nya skor och klänningar mest, men också andra saker. Ni får se bilder på inköpen ikväll (ifall det blev några). Efter det ska jag och Adrian hem till Anna.

Tjingeling. 



Välkommen till min nya blogg!

Jag har skaffat blogg.se nu igen. Jag går lite fram och tillbaka, men jag hittar aldrig någon bra sida.
Jag ska försöka att gilla blogg.se nu, men vi får se hur det går.

Hare bra!

RSS 2.0