Halloween

hej,

nu är jag på kroken.

jag har det väl bra. matilda ringde och sa att det snöade i uppsala.. jag vill att det ska snöa där jag är i stället!
jag kanske åker hem imorgon så då kanske det kan komma lite till snö som jag kan få vara med om?

jag och mamma hr shoppat loss idag, skidkläder,kjol,tröjor och annat.

höstlovet är snart slut, fast jag skulle gärna haft en vecka till. fast vi slutar tolv på tisdag så det är skönt!

ifall vi åker hem imorgon ska hela min söndag tillbringas med att plugga so, har inte kunnat göra det här för jag behöver ett dokument och en bok.. aja, har pluggat lite no och matten är klar
så snart är allting avklarat.

happy halloween fresten!

hejdå

Bästa helgen någonsin <3

hejhej,

nu har jag inte skrivit på ett tag ska bättra mig.. efter höstlovet..
ska till några kompisar i varberg imorgon sedan på onsdag till öteborg och från onsdag kväll till typ lördag blir det vårt sommarställe.

ska bli lite kul, men vill hellre stanna hemma och träffa kompisar och gå ut på halloween.. aja, ska mest plugga hela lovet.. ligger lite efter med det..

i lördags hade jag bästa dagen med bonkan :) först åkte jag hem till henne sen på kvällen träffade vi orresnorre på stan och så gick vi på high school musical 3 tillsammans. den var jättebra faktiskt :D sen efter det sov bonnie över hos mig.

igår sov jag och alma över hos majken, vi hade jättekul och mysigt. fast majken var ganska trött och sur idag, men det blev bättre på kvällen igen. för jag och alma åkte ner på stan och träffade orresnorre och åt på mc donalds och var i en kompis butik väldigt länge sen träffade vi björn, gabriel och ragnar med antonia och hennes kompis lollo som följde med från stan med majken också :D
väldig kul helg må jag säga!¨

puss på er, KANSKE skriver någon dag


Kortfilmsfestivalen

hej allihopa!

tack så jättemycket majken för ditt inlägg jag blev superdupermegapegaglad när jag såg det, jag älskar dig hur mycket som helst och du tar stor plats i mitt hjärta. jag vill träffa dig oftare och strunta i vad folk säger till dig jag tycker du är bäst och är helt perfekt som du är <3

till er andra..

jag och ana har planerat för festen (köpt godis) och sen var vi på intensiv jympa och imorogn blir det ett medel-pass.
vi ska köpa kort någon dag också, för det är faktiskt kul att gå på jympan :)

kortfilmsfestivalen började idag, jag fick en tröja som var jättefin. Jag kollade på filmer för 4-6 åringar också det var 2 stycken som var bra. och man fick mycket fika också :)

puss

babe,

FÖRLÅT johanna att jag loggar in på din blogg, men ja måste bara få berätta hur mkt du betyder för mej! Du är lixom mitt allt! Vi har så många rolliga minnen tsm, minnen jag aldrig glömmer. Bara jag hör ditt namn så blir ja glad, Shit vad jag saknar dej, vi träffas så sällan, men de har blivit mer nu på senaste tiden,  Du är de finaste jag någonsin fått, är så jävla glad att träffa dej,
Jag skulle aldrig klara mej utan dej! Du är mitt liv o jag älskar dej av hela mitt hjärta! Lämna mej aldrig baby!
// Majken

Filippa

hejhej,

igår till idag sov jag över hos filippa. det var väldigt kul. vi bakade chokladbollar, åt dipp och grönsaker och tittade på love actually. det var väldigt mysigt.

idag när jag vaknade fick jag skynda mig att klä på mig eftersom filippa, hennes mamma och henens mammas moster skulle till olika affärer så jag cyklade hem.

jag har inte gjort så mycket idag förutom dansat och nu ska jag duscha sen träna franska och ikväll blir det gossip girl :)

puss på er

Myskväll med pappsen

Godmorgon,

nu har jag vaknat.

igår kväll hade jag en liten myskväll med min pappa. först gjorde vi tacos till middag och åt det sen tittade vi på idol tillsammans och sen gick jag och kollade på freaky friday. Freaky Friday var min favoritfilm förut så jag har sett den en del, men det var så länge sen så jag blev jätteglad igår morse när jag tittade i tidningen och det stog att den skulle vara!

ja, jag har väl inte så mycket mer att säga förutom till majken:

TACK SÅ JÄTTEMYCKET ATT DU FIXADE MIN BAKRUND! <3

och till er alla andra, puss :)

alma och majken <3

hej,

värsta dagen i mitt liv blev inte så dålig i alla fall..

dagen började med ett franska-prov, det gick väl lite sådär.. sen efter lunch kom min pappa och jag hade utvecklingssamtal det gick väl också lite sådär.. pratar/fnittrar för mycket räcker upp handen för lite bl.a.
efter det var det dags för läkarbesök :S jag var faktiskt lite rädd innan för jag visste att jag behövde väga mig.. och självklart som alla andra gånger jag är där behövde jag väga och mäta mig och blåsa i någon grej..

efter den hemska dagen åkte jag hem och träffade alma, majken och erica. vi tog lite bilder och lekte på snurrorna.
sen gick jag,alma och majken hem till mig och åt mellanmål och skrattade och satt lite vid datorn, men nu har de gått hem igen.

om ett tag när pappa kommer hem ska jag laga tacos med honom till middag. 

pussar

efter dansen

hejhej,

nu har jag kommit hem från dansen och har lite tid över så jag skriver här.

hos majken var det toppen, vi hade kul och år vårrullar. sen på väg till dansen var det ännu roligare för majken blev helt galen, började dansa och skrika mitt på gatan. en tant stirrade på henne i ett fönster :D

aja, när jag väl kom fram till dansen var det ganska kul, men jättesvårt. jag höll på att ge upp på charlestonen!

jag har pluggat franska, men inte nu för min pappa säger att jag kan det mesta (som inte är sant, jag tror att han bara inte orkar förhöra mer och vill sova..)

dags för att duscha och ta en frukt.

Pusspuss

(Till Anna: magen vet jag inte varför jag hade ont i och crazy bananas team är mitt och majkens team, pusspå dig med <3)

  


Crazy Bananas Team <3

hej, 

idag har jag varit i skolan. Det var ganska tråkigt på lektionerna, men på rasten hade jag lite roligare i alla fall.
Jag fick fina flätor i håret av anna h.

Jag har haft jätteont i magen hela dagen vet inte varför så jag kunde inte vara med på jympan, bara lite grann.
Jag som gillar innebandy och sånt.. aja, får väl bli nästa vecka.

snart ska jag till majken och sen ska vi på dans! jag längtar för just nu pluggar jag mest franska och det är inte kul -.-

vi ses, skriver imorgon igen! puss

Adrian

hejhej,

förlåt anna och sofie att jag inte skrev igår, mest anna antar jag jag vet inte om sofie läser varje dag, men strunt samma!

Igår hann jag inte för jag skulle först träna på franska till franska-provet sedan gick jag på promenad med alma och sen var det mer pluggande..

Idag hann jag i alla fall. och idag har jag varit med adrian mest. först var erica med också, sen kom alma och majken men det var mest jag,adrian och alma! Jag var med honom från klockan 15.00 - 19.00..

Jag vet, att det här var ett jättetråkigt inlägg, menjag har inget att skriva.. Några idéer?

Imorgon ska jag hem till majken sen ska vi på dans :) det ska bli jättekul! crazy bananasteam <3

puss, vi får se om jag skriver imorgon



Magrutor

hejhej,

idag efter skolan kände jag mig väldigt nyttig och bra.
Först åt jag en god macka och frukt till mellanmål sen gick jag och handlade på ica väst sen åt jag en ganska nyttig hemmagjord pizza och efter det gick jag på intensiv - jumpa!

Det tyckte i alla fall jag var bra, men jag och min syster har skakat hand på att i jul ska vi ha magrutor och kolla vem som har flest! Så nu ska jag börja träna och äta nyttigt!

Så ni som känner mig måste se till så att jag följer det jag just skrev.

Kramar

Prov

hej,

jag har inte hunnit skriva något tyvär, för jag har prov imorogn och massa läxor så all min tis har gått åt till att plugga.

Som sagt har jag prov imorgon, so-prov. Jag hoppas det komemr gå bra, just nu håller jag på att repetera mest. Jag fick tillbaka mitt matte-prov i måndags också. Jag blev väldigt nöjd, jag fick 33 poäng av 40 poäng!

Jag orkar inte lägga upp bilder på kläderna jag har köpt (som jag kanske redan har skrivit?).

I helgen sov Filippa över hos mig, det var väldigt kul. Fast jag fick mindre plugg-tid.. 

Igår när jag kollade på Desperate Housewives satte min pappa in datorn i mitt rum! Woho, jag blev jätteglad.

Nu ska jag fortsätta med mitt pluggande, i helgen blir det nog inget bloggande för jag ska bort, men jag ska försöka imorogn och kanske på fredag.

Kram


-

Hejhej,

jag orkar inte visa bilder på det jag har köpt, det är ändå nästan ingen som tittar..

jag har väl haft en okej vecka. festen var bra. skolan har gått bra. eftermiddagarna har varit bäst. idol var ännu bättre.

jag hoppas du får en bra helg, jag skirver antagligen mer imorgon och förlåt för det här tråkiga inlägget.

Kram 

RSS 2.0